Vaginalno pomlađivanje za više užitka u intimnom životu

vaginalno pomladivanje odrinacija hr

Postoji čitav niz kirurških zahvata u domeni "vaginalne estetske kirurgije" koje se izvode od strane ginekologa, uroginekologa, urologa i plastičnih kirurga. Na koje se sve načine može pomladiti vagina te koji su konačni rezultati, upitali smo dr.med. Josipa Lovrića, specijalista opće kirurgije.
 

Više proćitajte na: ordinacija.vecernji.hr

 


Članak o najnovijem diodnom laseru MedioStar neXT u Osijeku u časopisu „Glas Slavonije“ 

Osijek Glas Slavonije
Poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju Lege Artis u svoju je bogatu ponudu medicinskih zahvata iz područja vaskularne, opće i estetske kirurgije te proktologije uvrstila još jedan vrhunski tretman. Riječ je o ponudi tretmana diodnim laserom MeDioStar NeXT, a za razliku od dosadašnje ponude na našem tržištu ovaj hit tehnike od njemacke kompanije Asclepion uz vaskularni aplikator  sadrži i  laserski aplikator za trajnu epilaciju dlačica na svim dijelovima tijela.

Detaljne tekstove možete pročitati na: www.glas-slavonije.hr/254879/3/Osijek-dobio-vrhunski-laser-za-trajno-uklanjanje-dlacica

 

Glas Slavinije priča o vrjednosti lasera u estetskoj ginekologiji

front glas slavonije 200
Odličan i vrlo edukativan članak u Glasu Slavonije o najsuvremenijoj medicinskoj  tehnologiji vaginalnog  pomlađivanja sa Er:YAG laserom MCL 31 njemacke kompanije  Asclepion u poliklinici u strogom centru Osijeka. 

Detaljne tekstove o indikacijama za operativno-estetske LASERSKE tretmane možete pročitati na:
www.glas-slavonije.hr/262997/3/SF-poliklinika-Od-4D-ultrazvuka-do-lasera-za-pomladjivanje-vagine
1 dio2 2501dio 200
 

Tražite nas „24 sata.hr“!

24 sata 200

Informativni članak o Laserskoj rejuvenaciji (pomlađivanju) vagine u najcitanijem dnevnom časopisu u Hrvatskoj. Laserski tretman izvodi se zbog medicinskih indikacija kao što su atrofija sluznice vagine (suhoća rodnice, bolni seksulani odnosi, učestale infekcije, kontaktna krvarenja, nemogucnost zaceca), Sindrom relaksacije vagine (VRS) nakon vaginalnog poroda te nevoljnog otjecanja mokraće (SSI) i početnih descensusa (spuštanja) urogenitalnih organa... Laserki učinak traje od 1 -2 godine i može se ponoviti a svaki ponovljeni tretman daje još bolje rezultate... Pacijentice kod kojih je napravljen laserski tretman pomlađivanja vagine navode : 100% normalnu lubrikaciju-vlaženje, 80% pojačan osjećaj kod seksualnog odnosa, 80% poboljšanja kod SSI, dolazi do sužavanja vagine, poboljšava se prokrvljenost, elasticitet i tonus, zaustavlja se ili usporava spuštanje maternice, mokraćnog mjehura..

Više informacija na: www.24sata.hr/zanimljivosti/pomladi-mi-je-mjesecima-sam-ucio-kako-se-osvjezava-vagina-407963

 

Čitajte na portalu ordinacija.hr

Dr. Josip Lovric

Informativni članak o raznolikim mogućnostima pomlađivanja vagine te konačne rezultate i prednosti primjene Er:YAG lasera za tretman vaginalnog opuštanja i stresne inkontinencije.
U članku dr. Josip Lovrič, opći kirurg u Polikliniki Bagatin  vrlo precizno objašnjava prednosti upotrebe lasera MCL 31 Dermablate od Asclepion sa aplikatorom  „Julieta“ za estetsku ginekologiju i odgovora na mnoga pitanja o laserskoj proceduri.

Detaljne tekstove možete pročitati na: http://www.ordinacija.hr/zdravlje/seksualno-zdravlje/vaginalno-pomladivanje-za-vise-uzitka-u-intimnom-zivotu/ 

 

Članak od Poliklinike Bagatin 

1 story employeeline
O tretmanima za lice i tijelo iz ponude Poliklinike koje preporučuje Story, a koji su idealni za zimsko i proljetno  razdoblje. Zima je idealno vrijeme za laserske tretmane. Laseri Asclepion omogućuju vrlo široki izbor tretmana u svako doba godine.

  Pročitajte članak  PDF file –pdfStory - zimski specijal.pdf
 

Članak od Poliklinike Bagatin

2 ljepota zdravlje employeeline

Laserima Asclepion je moguče tretirati razne probleme s kožom – od prvih bora i staračkih pjega pa do dubljih bora i kapilara. Tretmani su izrazito popularni i traženi zbog brzih rezultata, kao i zbog trajanja tretmana koji rijetko traju duže od sat vremena. Članak donosi pet najpopularnijih laserskih tretmana koji vašu kožu mogu učiniti zdravijom, ljepšom i mladolikijom!


Pročitajte članak PDF file pdfLjepota i zdravlje - rujan.pdf

 

Članak od Poliklinike Bagatin

3 storybook employeeline
Diodni laser MedioStar neXT, koji se isto koristi za uklanjanje dlaka u Poliklinici Bagatin, postao je sinonim za sigurnu epilaciju, posebno za tamnije tipove kože. Njegova velika snaga dopire do folikula dlake veoma duboko. Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan i bezbolan tretman klijentima, a rezultati su izvanredni.

Pročitajte članak PDF file pdfSve što trebate znati o laserskom uklanjanju dlaka.pdf

 

Članak od Poliklinike Bagatin

4 cosmopolitan beauty book employeeline
Tehnologija laserskih tretmana ubrzano se razvija. Tretman laserskog uklanjanja dlaka laserom MedioStar neXT od Asclepion postao je jedan od najpopularnijih i najtraženijih neinvazivnih tretmana u industriji ljepote, pa tako i u Poliklinici Bagatin.

Pročitajte članak PDF file pdfLaserska epilacija u Poliklinici Bagatin.pdf

 

Članak od Poliklinike Bagatin

5 gloriaglam employeeline
Laseri Asclepion su u današnje vrijeme postali nezamjenjivo oružje među Anti Ageing tretmanima i svim tretmanima namijenjenih rješavanju problema na koži, od hiperpigmentacija do bora ili vaskularnih lezija.

Pročitajte članak PDF file   pdfGloriaGLAM - Moderna tehnologija u funkciji ljepote.PDF

 

Članak od Poliklinike Bagatin

6 elle employeeline
Neovisno o tome želite li ukloniti sitne kapilare s lica ili s tijela, kao i pigmentne promjene ili dlačice koje se s godinama počnu pojavljivati na licu, izgledi da se riješite navedenih estetskih nedostataka danas su gotovo zajamčeni zahvaljujući fascinantnim mogućnostima najmodernije laserske tehnologije njemacke kompanije Asclepion.

Pročitajte članak PDF file  pdfElle - laserski tretmani.pdf