Tvrtka Opis
poliklinikabagatin-logo

Poliklinika Bagatin vodeća je poliklinika za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju, dermatologiju i anesteziologiju u Hrvatskoj. U svojim uslugama ne zaostaje za najboljim ustanovama u svijetu, koje se bave istim specijalnostima u segmentu estetske kirurgije i dermatologije.

Poliklinika nudi niz različitih estetskih korekcija i tretmana te dermatoloških liječenja usmjerenih na korigiranje crta lica, uklanjanje neželjenih promjena ili znakove starenja te održavanje ljepote kože.

www.poliklinikabagatin.hr

LOGO-AQUA-MED-O.K

Novo otvoreni Aqua Med ® Medical Wellness centar u Splitu svojim poštovanim klijentima nudi i tretmane Asclepion uređajima.

www.aquamed.hr

jfk zagreb

Punih 45 godina salon izvor je na kojem su brojne Zagrebčanke (i ne samo one) dobivale vrhunske usluge temeljene na najnovijim svjetskim dostignućima aparativne i preparativne kozmetike

www.jfk.hr

Dermangio

Poliklinika za dermatologiju, venerologiju, kirurgiju s
laserskim centrom

www.dermangio.hr

Farah

Farah - Dermatološko kozmetički centar u Tuzli.

www.farah.ba 

dermatolog dermatim

Dermatim - dermatoloska ordinacija za lecenje koznih i polnih bolesti, opsta i estetska dermatologija, laserski tretmani, epilacija i hijaluron u Beogradu

www.dermatim.net

cutis

Poliklinika Cutis započela je sa radom 2002. godine pod stručnim vodstvom dr. sc. Ane Bakija-Konsuo, kao prva poliklinika za dermatologiju i venerologiju na području Dubrovačko neretvanske županije.

www.cutis-dubrovnik.hr

kbc firule

Klinički bolnički centar Split je javna ustanova koja obavlja specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, bolničku djelatnost, znanstveno-istraživačku djelatnost iz područja medicinskih znanosti te organizira i pruža usluge za izvođenje nastave na Medicinskom fakultetu te višim i srednjim školama zdravstvenog usmjerenja.

www.kbsplit.hr

 nola

Poliklinika Nola d.o.o. za zdravstvenu djelatnost, Folnegovićeva 1 c, Zagreb

www.poliklinika-nola.hr

 onisak

Poliklinika za njegu lica i tijela u Sloveniji

www.estetika-onisak.si

 lege artis

Poliklinika Lege artis privatna je poklinika kojoj je primarna djelatnost vaskularna kirurgija – kirurgija vena (flebologija), ali objedinjuje i opću, abdominalnu (proktološku) te plastičnu kirurgiju u estetske svrhe.

www.lege-artis.hr

rosso

Poliklinika Rosso je moderno uređena privatna zdravstvene ustanova koja djeluje od 2012 godine. Pacijentima pruže dijagnostičko-terapijske postupke  iz područja ginekologije i opstetricije, dermatologije i venerologije, otorinolaringologije, opće kirurgije i interne medicine-kardiologije.

www.poliklinika-rosso.hr

swiss diamond hotel pristina

Hotel je međunarodno je nagrađen sa 5 zvjezdica Diamond Award International iz Američke Akademija Ugostiteljskih znanosti za svoj luksuzni ambijent i personaliziranu ponudu usluga.

www.sdhprishtina.com

 dental sun dr. jurković
 izvor ljepote osijek
 priština, estetic group, niazi ahmeti