Novosti

Novo

Brochure MeDioStar NeXT FAMILY HR 300

MeDioStar neXT, 5. generacija Asclepion tehnologije za uklanjanje dlačica, postiže neusporediv uspjeh diljem svijeta, dokazanu djelotvornost, sigurnost i visoku kvalitetu.

As a manufacturer and laser specialist with over 40 years of experience, we would like to keep you permanently informed about news of the company, our products and marketing tools.

Asclepion ima zadovoljstvo pozvati Vas da posjetite naš izložbeni štand na MEDICA 2016 u Düsseldorfu. Predstavit ćemo cijelu liniju proizvoda od Asclepion i JenaSurgical, poput novog Steri-Spot manipulatora za Juliet laser, novog scanera i novih naočala za QuadroStarPRO, i još puno puno zanjimljivog...

Kao članovi velike Obitelji kompanije Asclepion imali smo čast prisustvovati  redovitom godišnjom Susretu Distributera Asclepion lasera  iz cijelog svijeta

Tim DIAMED-a ponosno Vas izvjestava da je MedicalBeauty Croatia 2016 Kongres prošao  jako uspiješno i produktivno za sve učesnike. 

Pridružite nam se na Medical Beauty Croatia kongresu koji će se po prvi puta održati u našoj regiji. Iskoristite znanja i vještine vrhunskih stručnjaka iz cijelog svijeta u beauty medicini kako biste bili u koraku s aktualnim trendovima u toj grani medicine.

Prezentirat će se najnovija znanja estetske medicine koja uključuju najnaprednije medical beauty metode od minimalno invazivnih do potpuno neinvazivnih.

Sretni smo da možemo podijeliti  vijest s nasim klijentima i korisnicima naših lasera,  ponosni  smo objaviti da je Asclepion dobio respektabilno mjesto u prvih 20 od TOP 100 mjesta kao najinovativnijih kompanija u Njemačkoj. Vrlo dobri rezultati i nominacija koja nas čini ponosnima uzevsi u obzir da je Asclepion mala tvrtka sa 100 zaposlenih. Ali prvotno Asclepion znači – kvaliteta i razvoj, i to dolazi sa inovativnom proizvodnjom iz godine u  godinu, vodećom na svjetskom tržištu poput  Mediostar neXT diodnog lasera, Erbium  MCL 31

U veljači  je došao u Hrvatsku prvi Er:YAG MCL 31 Dermablate laser od Asclepion sa posebnom i jedinstvenom tehnologijom za intravaginalno pomlađivanje i tretman stresne inkontinencije.
Laser uspješno radi u Osijeku na veliko zadovoljstvo pacijenata. Danas je laser nezaobilazan dio  estetske ginekologije. U poliklinici Rosso u Osijeku održana je  edukacija i trening doktora u klinici i to tijekom veljače 2015 te godine. Edukacija je uključivala teorijski dio i praktični trening na klijentima sa stvarnim slučajevima. 

The American Academy of Dermatology's 73rd Annual Meeting will be held in San Francisco, CA

Invitation AAD San-Francisco-650

Predstavljanje lasera njemačke tvrtke Asclepion

U našoj Poliklinici, koja je postala referentni centar za tvrtku Asclepion Laser Technologies, održana je edukacija za najsuvremenije i najmodernije lasere na tržištu. U sklopu edukacije koja je trajala dva dana održane su razne prezentacije na temu laserske tehnologije kao i predstavljanje nasljednika najprodavanijeg Erbium lasera na svijetu – MCL31 Dermablate.

Workshop i prezentacija Asclepion lasera Mediostar neXT i Quadro Yellow u Bagatin Poliklinici u Zagrebu sa kliničkim edukatorom iz Njemačke.