UređajOpis ukratkoPrimjena
  TattooStar R

MeDioStar®  

Novi MeDioStar® je 6. generacija diodnog lasera tvrtke Asclepion

Dolazi s inovativnim dizajnom i novim tehnologijama u svim područjima. Cijeli sustav je obnovljen od novih konektora do sustava hlađenja, uključujući elektroniku, radno sučelje, heandpiecove i bežični nožni prekidač.

OPŠIRNIJE

 

 
  TattooStar R

PicoStar & Studio 

PicoStar koristi najmoderniju tehnologiju za uklanjanje tetovaža, pigmentiranih lezija i trajne šminke.

Zahvaljujući najvećom energijom i najkraćim impulsima ispod 300 ps omogućuju pucanje pigmentalnih čestica bez ikakvih nuspojava ili ožiljka što čini tretman s PicoStar-om brzim i nježanim.

OPŠIRNIJE

 

 
  TattooStar R

MultiPulse HoPLUS  

MultiPulse HoPLUS je holmijski laser velike snage koji se odlikuje velikom fleksibilnošću i učinkovitošću.

. Idealan je za kirurško liječenje benigne hiperplazije prostate (BPH) i endoskopske terapije litotripsije. Preporučuje se za dugotrajne postupke koji zahtijevaju veliku snagu.

OPŠIRNIJE

 

 
  TattooStar R

TattooStar R 

Rubinski (Neodimium:YAG)  laser za uklanjanje tetovaža i pigmentnih lezija.

Jedinstven u svojoj učinkovitosti bezbolnog uklanjanja tetovaža sa minimalnim popratnim pojavama oštećenja tkiva ili ožiljaka, ovaj je laser proizvod dugogodišnjeg iskustva na području laserske tehnologije i visokoga stupnja zadovoljstva korisnika.

OPŠIRNIJE

 

 
Dermablate Effect

Tattoo Effect

Reliable, fast and powerful
The TattooStar can be in long operation, even in regions with higher temperatures and higher humidity, at a maximum speed of 2 Hz (Ruby) or 10 Hz (Nd:YAG). This makes it one of the fastest and most reliable systems on the market. Its unmatched power output enhances your application spectrum, along with your flexibility and efficiency. The unique free running mode (Nd:YAG) allows for larger spots, resulting in faster treatment allowing for rejuvenation as an additional application.
Nd:YAG dual wavelength (1064 nm / 532 nm) and Ruby (694 nm)
Dye handpiece (585 nm)
Microlens array with “homogeneous spot”
Q-Switched Mode
Square spot with automatic spot size detection

 

OPŠIRNIJE

 
multisatar MultiPulse-totale 140

MultiPuls CO2 laser

Univerzalan CO2 laser za savršenu preciznost u kirurgiji, gynekologiji, dermatokirurgiji, plasticnoj kirurgiji, ENT (uho, grlo, nos) Obzirom na izuzetnu preciznost laserske zrake, ovaj je laser našao primjenu u kirurgiji, ENT, dermatologiji, ginekologiji, urologiji i u svim ostalim područjima gdje se zahtjeva pouzdanost, točnost i brz oporavak uz minimalne neželjene efekte. Primjenom dodatne opreme (handpieces, scanner,  mikromanipulatori) koja je prilagođena svim standardnim zahtjevima u kirurgiji, dermatologiji , gynekologiji i sire ovaj laser slobodno mozemo nazvati nezamjenjivim u suvremenoj medicini.


OPŠIRNIJE

 
quadrostarpro-mala-200

QuadroStar PRO

Najnovija tehnologija daje uz veliku izlaznu snagu i minimalne dimenzije ( stolni aparat) optimalne rezultate i pouzdanost u radu a podržava i upravljanje putem iPad aplikacije. Skener i aktivno hladjenje pacijenta su integrirani u sistemu te nema kaosa sa kablovima i cijevima a dodatni troškovi procedure ne postoje.


OPŠIRNIJE

 
mcl31-mala-200

MCL31 Dermablate

Velika energija za jos brze tretmane, VarioTEAM Handpiece sa variabilnim spotom od 1‐8mm, MicroSpot Handpiece sa zoom funkcijom i podesivom gustocom pokrivanja od 10‐30%. Variabilna duzina impulsa od 100‐1500 mikrosec. Za precizno upravljanje ablativnim/ termalnim nacinom rada. Profil spota je homogen u cijeloj velicini. Modovi rada Ablacija/ thermal/ Microspot. MCL31 Dermablate je jedinstveni medicinski laser kojim mozete upravljati pomocu iPad Applikacije i koji omogucava promjenu brzine rada i Fluence pomocu komandi na noznoj pedali. Boja displeja se može podesiti.


OPŠIRNIJE

 
jena02

Multipulse Holmium Yag Laser Ho & Ho Plus

Inovativni laser za transuretralnu lasersku tehniku kao i za litotripsiju. HoLAP&HoLEP (Holmium Laser Enucleationof Prostate) je inovativna tehnika koja nam omogućava efektivno i kompletno uklanjanje adenomatoznog tkiva sa maksimalnom efikasnošću i minimalnim popratnim pojavama poput neželjenog krvarenja.

 


OPŠIRNIJE

 
jena04

MultipulseThulium Laser Tm + 1470 nms

Inovativni laser za transuretralnu lasersku tehniku kao i za abdominalnu kirurgiju i onkologiju. ThuLEP (Thulium Laser Enucleationof Prostate) je inovativna tehnika koja nam omogućava efektivno i kompletno uklanjanje adenomatoznog tkiva sa maksimalnom efikasnošću i minimalnim popratnim pojavama poput neželjenog krvarenja. 

 

 


OPŠIRNIJE

 
mediostar next pro produkti

MeDioStar neXT PRO

Najveća veličina pečata dostupna na tržištu i tretmani brže nego ikada. Probajte već danas moć izvanrednog iskustva uklanjanja dlaka. Učinkovitost valne duljine Alex 755nm lasera zadovoljava najnovija diodna tehnologija. Jedinstvena kombinacija koja omogućuje profesionalne rezultate i na tanjim i svjetlijim dlakama

 

 


OPŠIRNIJE

 
epilab pro produkti

Epilab PRO

EPILAB PRO XL ima najveći pečat dostupan na tržištu, i nudi izvanredno iskustvo uklanjanja dlaka pri najvećoj brzini. Zahvaljujući načinu tretmana „SmoothPulse“ nije samo brži nego ikad već je potpuno bezbolan. Novi sustav hlađenja kože omogućuje vrlo učinkovito pred-hlađenje epiderme, štiti od rizika opeklina i omogućuje tretman u bilo kojem smjeru. To jamči najveću udobnost i za pacijenta i za doktora. XL-S i XL-L aplikatori su posebno dizajnirani za tretman većih i manjih područja.

 

 


OPŠIRNIJE